enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Hafif Yağmurlu
21°C
Ankara
21°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Kadir Canpolat: Bu Ülkeyi FETÖ’ye, PKK’ya, ABD’ye Teslim Etmeyeceğiz

Kadir Canpolat: Bu Ülkeyi FETÖ’ye, PKK’ya, ABD’ye Teslim Etmeyeceğiz

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat Ulusal Kanal’da Yeşim Eryılmaz’ın sunduğu Gün Ortası Programına katılarak, 28 Mayıs öncesi seçim gündemini değerlendirdi. 

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Ulusal kanal canlı yayınında seçim gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Ümit Özdağ’ın Kılıçdaroğlu’na destek vereceğini açıklaması üzerine tepki gösteren Canpolat, bugün beraber o masaya oturanlar yarın bu milletin yüzüne nasıl bakacaklar? dedi.

Açıklamasında görüş ayrılığı olsa dahi Türkiye’nin huzur ve bekasını düşünene herkesin Erdoğan’ın etrafında birleştiğini anımsatan Kadir Canpolat, “MHP’nin, Büyük Birlik Partisi’nin, Vatan Partisi’nin, Ocak Partisi’nin ve Yeniden Refah Partisi’nin kısacası Türkiye’nin huzurunu, geleceğinin düşünen bütün siyasi partilerin Erdoğan’ın etrafında toparlandığını ona destek verdiğini görüyoruz.” şeklinde konuştu

Canlı yayında ABD Başkanı Joe Biden’in, ‘Erdoğan’ı darbeyle değil, Türkiye’deki dostlarımızla seçimle değiştireceğiz’ ifadesini hatırlatan Kadir Canpolat, “Bu anlamda sayın Özdağ’a şunu sormak istiyorum; sizde Biden’in dostu musunuz?” dedi.

Beraber o masaya oturanlar yarın bu milletin yüzüne nasıl bakacaklar?

PKK’yı ve FETÖ’yü anlıyoruz zaten Amerika’nın emrinde olan yapılar diyen Kadir Canpolat, “Atatürk’ümüzün kurduğu CHP’ye ne oluyor da Biden’in istek ve taleplerine neredeyse gerine getirircesine Türkiye’deki Amerikan dostlarını bir araya getirdi. Sayın Kılıçdaroğlu bunu başara bildi bugün belki herkese mavi boncuk dağıttı ama sonuç itibariyle masadan kalkanları dahi oturtturdu mu bizim buna bakmamız lazım. Sinan Ogan Türkiye’deki milli duruş cephesinin bir neferi olarak sorumluluklarını hissetti bu işin yarınını da gördü. Bugün beraber o masaya oturanlar yarın bu milletin yüzüne nasıl bakacaklar? Sayın Özdağ sözde milliyetçisiniz, sözde Atatürkçüsünüz hatta ifadelerinizde şudur ki Kılıçdaroğlu gelirse PKK ve FETÖ gelecek. Suriyelileri bahane etmenizin altında acaba gizli bir emir mi var?” ifadesinde bulundu.

Bugün birlik ve beraberlik günüdür

29 Mayıs’ta milletimize güvenim tamdır vurgusu yapan Canpolat, “Vatan Partisi bazı ihlallere uğramasına rağmen Cumhur İttifakı’na destek kararı almıştır. Burada şunu ifade etmek isterim ki HÜDA PAR’la bir ittifak yapıldı lakin ben Vatan Partisi’yle ittifak yapılmamasının altını çizerek eleştiriyorum. Zafer Partisi’yle Kılıçdaroğlu bir masaya oturuyor ama Vatan Partisi’yle neden Cumhur İttifakı yan yana yer almadı? Bunu eleştiriyorum ve bu eleştirilerimi 29 Mayıs’ta devam ettireceğim. Çünkü bugün birlik ve beraberlik günüdür ve bunun gelişen, üreten, büyüyen Türkiye’nin raylarında devam etmesi gerekiyor. O raylara birileri dinamit koymak istiyor. O raydan Türkiye’nin çıkarılmasını isteyen yapılar var. Biz onları mutlu etmeyeceğiz. Onlara karşı Türkiye’nin geleceği, huzuru, büyümesi için sayın Erdoğan’ın etrafında kenetlendik ve buna da devam edeceğiz. Bu demek değil ki sayın Kılıçdaroğlu’nun yapmış olduğu siyasette Türk demokrasisinin dışından ibarettir ama seçmen oy kullandı. 3 milyona yakın bir farkla seçim ikinci bir tura kaldı, ikinci turda da işte öyle herkes tarafını belli ederken bu tür manevralar bu tür söylemler olması gayet normaldir. Ben vatan Partisi’ni kutluyorum. Ocak Partisi de yine sayın Erdoğan’a destek verecektir. Bu yüzden milletimiz emin olsun bu ülkeyi biz FETÖ’ye, PKK’ya, ABD’ye teslim etmeyeceğiz kararlıyız” diye konuştu.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.