enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2369
EURO
37,1689
ALTIN
3.003,90
BIST
8.770,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Parçalı Bulutlu
15°C
Ankara
15°C
Parçalı Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
16°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
18°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
17°C
Cuma Parçalı Bulutlu
17°C

Ocak Partisi İzmir Tire İlçe Başkanlığı’na Yunus İnanoğlu Atandı

Ocak Partisi İzmir Tire İlçe Başkanlığı’na Yunus İnanoğlu Atandı

Ocak Partisi Tire İlçe Başkanlığına, Genel Merkez tarafından yapılan atama ile Yunus İnanoğlu getirildi.

Ocak Partisi, siyasi kadrosunu güçlendirme sürecini sürdürerek İzmir Tire ilçe başkanlığına Yunus İnanoğlu’nu atadı. Atamaya Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat’ın katılımıyla gerçekleşti. Başkan Canpolat, atama töreninde İnanoğlu’na görev belgesini vererek yeni görevine başlamasını sağladı.

Temiz siyaset vurgusu yapan İnanoğlu, “Temiz siyaset, yapıcı siyaset toparlayıcı ve belirleyici siyaset anlayışıyla yola çıktık. Amacımız ortamı geren değil, her zaman doğrunun ve iyinin yanında olacağımız bir siyaset yapmak. Kapımız herkese açık. Toparlayıcı ve birleştirici olacağımızdan kimsenin en küçük şüphesi olmasın. Herkesin görüşüne de saygı duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Ocak Partisi, nitelikli kadrosuyla hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Bu atamalar, partinin siyasi arenadaki etkinliğini artırma ve vatandaşların beklentilerine daha iyi yanıt verebilme yolunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.