enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0621
EURO
38,0627
ALTIN
2.823,01
BIST
9.876,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
23°C
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
23°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Yağmurlu
22°C

Kadir Canpolat: Toprağı Sabır ve Şefkatle Yoğuran Tüm Çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü Kutlu Olsun

Kadir Canpolat: Toprağı Sabır ve Şefkatle Yoğuran Tüm Çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü Kutlu Olsun

Osmanlı Ocakları ve Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Canpolat, Dünya Çiftçiler Günü dolaysıyla yayınladığı mesajda, “Toprakla tohumu buluşturarak bereket üreten tüm çiftçilerimizin Dünya Çiftçiler Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Osmanlı Ocakları ve Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısı ile yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, “Milli ekonominin temeli ziraattır” sözleriyle, tarım sektörünün ülkemiz ekonomisinin temel taşı olduğunu belirtmiştir. Bu anlamda ülkemizin kalkınmasında, ekonomisinin büyümesinde, üretim verimliliğinin artmasında, hayat standartlarının yükseltilmesinde, tarımsal üretimin her kademesinde alın teri olan çiftçilerimiz her zaman baş tacımızdır. Sofralarımıza ulaşan ekmeğin, meyvenin, sebzenin üretiminde çiftçilerimizin hakkı ve alın teri vardır. Geçimini topraktan sağlayan, topraktan aldığı ürüne değer katarak onu bizlere ulaştıran çiftçilerimizin emeği kutsaldır. Bu duygu ve düşüncelerle emeğini üretime geçiren, toprağı sabır ve şefkatle yoğuran, tarımsal üretimin her kademesinde alın teri döken çiftçilerimizin “14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü” kutlu olsun” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.