enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2377
EURO
37,0614
ALTIN
3.001,92
BIST
8.654,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Parçalı Bulutlu
15°C
Ankara
15°C
Parçalı Bulutlu
Salı Açık
16°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
18°C
Perşembe Açık
16°C
Cuma Parçalı Bulutlu
17°C

Osmanlı Ocakları Güney Hollanda Bölge Başkanlığı’ndan Depremzedelere Destek

Osmanlı Ocakları Güney Hollanda Bölge Başkanlığı’ndan Depremzedelere Destek

Osmanlı Ocakları Güney Hollanda Bölge Başkanı Mesut Başer, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Hollanda Diyanet Vakfı (HDV) Rotterdam Camii’nde toplanan yardımlara destek olmak adına katılım sağladı. Başer, depremzedeler için yapılan yardımların kolilenmesinde bizzat yardımcı oldu.  

Osmanlı Ocakları Güney Hollanda Bölge Başkanlığı depremzedeler için yardımlar hazırlanan Hollanda Diyanet Vakfı’na bağlı Rotterdam Mevlana Camisi’nde toplanan yardımların hazırlanmasına destek sağladı.

Osmanlı Ocakları Güney Hollanda Bölge Başkanı Mesut Başer, hazırlanan yardımlar için cami yönetimi ve tüm gönüllülere teşekkür ederek, bizler Osmanlı Ocakları Güney Hollanda Bölge Başkanlığı olarak buradayız. Yardım kolilerinin hazırlanmasında bizzat bulunarak destek olmaya çalışıyoruz. Bu gayretli çalışmamıza destek olmak adına Hollanda Başbakanı Mark Rutte’de Mevlana Camii’ni ziyarette bulunarak gönüllü olarak çalışan herkese teşekkür etti. Bu anlamda halkımıza başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Can kaybı sayısının daha fazla artmamasını canı gönülden temenni ediyoruz. Allah, ülkemizi her türlü felaketten korusun, bu tür acıları bir kez daha yaşatmasın.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.