enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2316
EURO
37,0556
ALTIN
2.998,10
BIST
8.654,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Parçalı Bulutlu
15°C
Ankara
15°C
Parçalı Bulutlu
Salı Açık
16°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
18°C
Perşembe Açık
16°C
Cuma Parçalı Bulutlu
17°C

Kadir Canpolat: “Amerika’ya Kılıçdaroğlu Gibi El Pençe Gitmem Hesap Sormaya Giderim”

Kadir Canpolat: “Amerika’ya Kılıçdaroğlu Gibi El Pençe Gitmem Hesap Sormaya Giderim”

Canlı yayında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun ABD ziyareti ile ilgili, “CHP ve 6’lı masa Türkiye’nin partisi ise sayın Kılıçdaroğlu 8 saatin hesabını versin.” dedi. 

Moderatör Kubilay Tahsin Alpay’ın sorularını yanıtlayan Kadir Canpolat, Alpay’ın bir genel başkan olarak vatanınızı bölmek isteyenlerin ayağına gidermesiniz sorusuna: “Ben Amerika’ya giderim ama böyle el pençe gitmem, hesap sormaya giderim.” dedi.

Canpolat sözlerine şöyle devam etti: “Dünyanın her yerine giderim onlardan mı korkacağım? Ben Müslüman ve Türküm! Dünyanın her yerine adaleti dedelerim, kardeşlerim, soydaşlarım, devlet-i aliyyem getirmiş. Dünyanın her yerine paşa paşa giderim ama icazet almak adına gitmem. Erdoğan’ı nasıl düşürürüm? Bana yardım edin tarzında bir planla asla gitmem. Hatta HDP’yi dahi şikayete gitmem. FETÖ’yü dahi şikayete gitmem. Düşmanım dahi olsa ben onu şikayete gitmem. Amerika’dan medet ummam. PKK’nın da haddinden gelirim, FETÖ’nün de haddinden gelirim onlara bırakmam.” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun siyasette herhangi bir yetkiye, herhangi bir akla sahip olmadığını zaten biliyoruz diyen Canpolat: “İnsan mısınız siz, Türkiye Cumhuriyeti devletinin vatandaşı mısınız siz? Bu ülkenin ekmeğini yiyeceksiniz, bu ülkede kravat takıp yan gelip yatacaksınız, kendi seçmeninize, kendi üyenize, kendi siyasi partinize sözde genel başkanlık yapacaksınız ama cumhurbaşkanı adayı olmak için başka bir ülkenin liderinden icazet alacaksınız. Siz kimi kandırıyorsunuz?” Vurgusu yaptı.

Ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak, Osmanlı Ocakları’nın Kurucu Genel Başkanı ve Ocak Partisi kurucusu olarak 8 saatin hesabını sormak istiyorum. CHP ve 6’lı masa Türkiye’nin partisi ise sayın Kılıçdaroğlu 8 saatin hesabını versin. Kılıçdaroğlu ben şimdiden söylüyorum 8 saatin hesabını vermeden sakın aday olma madara ederiz ifadelerine yer veren Canpolat şöyle devam etti: “Biz Osmanlı Ocakları ve Ocak Partisi olarak Kılıçdaroğlu’nun 8 saatin 2 saatini Biden ve adamlarıyla görüştüğünü, diğer 2 saatini Fethullah Gülen ve adamlarıyla görüştüğünü, diğer 2 saatini özellikle CIA ajanları ve oradaki yapılarla görüştüğünü düşünüyoruz.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.