enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9365
EURO
37,7287
ALTIN
2.823,36
BIST
9.685,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Parçalı Bulutlu
24°C
Ankara
24°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Yağmurlu
23°C

Kadir Canpolat: “Erdoğan Düşmanlığının Membası CHP, İYİ Parti, HDP, PKK ve FETÖ’dür”

Kadir Canpolat: “Erdoğan Düşmanlığının Membası CHP, İYİ Parti, HDP, PKK ve FETÖ’dür”

Muhalifler saçma sapan diploma yalanı ortaya atarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kendilerince itibarsızlaştırmaya çalışırken, Gazeteci Rafael Sadi, Erdoğan ile aynı üniversitede okuduklarını söyledi. Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat ise konu ile ilgili, “Erdoğan düşmanlarının bir doktora gözükmesini tavsiye ediyorum.” dedi. 

CHP yandaşı yayınlarla başı çeken Halk TV’de yapılan programda İsrailli gazeteci Rafael Sadi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile sınıf arkadaşı olduğunu söyledi. Bunun üzerine Payzın, kendinden emin ve küçümseyici bir üslupla ‘Nereden?’ diye bir soru yöneltti. Sadi, “Diploması var mı yok mu tartışılan Erdoğan’la dört yıl üniversitede aynı sırada okuduk” şeklinde cevap verdi.

Canpolat: “Erdoğan düşmanlığı sizi artık hasta etmiş, bak hangi düzeydesin, hastasın psikolojik sorunların var. Kabullenmezsen tedavi olamazsın. Şu anda Erdoğan köprüyü geçti, Türkiye’yi uçuruyor. Bunlar Erdoğan’ın ülkeyi batırdığını söyleyecek kadar tedaviye muhtaçlar.” dedi.

Sözlerine devam eden Canpolat: “Erdoğan her türlü istihdamın, reformların, hizmetlerin ve geleceğin şimdiden zeminini hazırladı ve üzerine inşa edilecek müthiş bir ekonomik sistem geliyor. Bunlar hala Erdoğan düşmanlığı peşinde. Erdoğan düşmanlarının bir doktora gözükmesini tavsiye ediyorum. İnsanları saplantı haline getirmeyin. Benim gözlemlediğim şu; Erdoğan düşmanlarının ortak bir hastalığı var. O da Erdoğan düşmanlığıdır. Bu hastalığın membası CHP’dir, İYİ Parti’dir, HDP’dir, PKK’dır, FETÖ’dür bu apaçık ortadadır. Bunların ağzından çıkan kelimeleri her dinleyen o hastalığı kapmıştır, kapacaktır. Tarla haktan insan kulaktan beslenir diyen Canpolat, akşama kadar Erdoğan düşmanlığını anlatarak psikolojini nasıl etkiliyorlar, nasıl seni Erdoğan düşmanı yapıyorlar görmüyor musun? Göremezsin çünkü o sistemin içindesin.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.