enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2560
EURO
37,0160
ALTIN
3.024,17
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Açık
16°C
Ankara
16°C
Açık
Çarşamba Açık
18°C
Perşembe Az Bulutlu
17°C
Cuma Açık
18°C
Cumartesi Açık
16°C

Kadir Canpolat: “Seçimlerde Ocak Partisi Olarak Meydanlarda Olacağız”

Kadir Canpolat: “Seçimlerde Ocak Partisi Olarak Meydanlarda Olacağız”

Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 6’lı masaya yönelik geçtiğimiz aylarda 20 soru sıralamıştı. 6’lı masaya çatınca Halk TV’nin sansürüne uğrayarak yayından alınmıştı. Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat’a konunun sorulması üzerine Canpolat, “Mehmet Ali Çelebi ne diyorsa ben harf harfine katılıyorum. Binlerce yine bizim de sorumuz var.” dedi .

Canpolat,” Hangi soruların cevabı verildi ki bu soruların cevabı verilsin. Mehmet Ali Çelebi beyefendinin sormuş olduğu sorular çok yerindedir. Bakın siz milletvekili olabilirsiniz, CHP’li olabilirsiniz, İYİ Parti’li olabilirsiniz Allah size akıl vermiş değil mi? İnsanlar yapılan yolsuzlukları, yapılan usulsüzlükleri, yapılan kötü eylemleri görebiliyor, eleştirebiliyor Mehmet Ali Çelebi yerinde açıklamalar yapmıştır.” dedi.

CHP’nin çuvalladığını görüyoruz burada diyen Kadir Canpolat: “Bizim de binlerce sorumuz var. Çünkü Türkiye’nin başında CHP denen bir kanser var. Kasten ve bilerek bu yapının içine bölücüler yerleştirilmiş. AK Parti’ye de aynı şey yapılmak istendi. Erdoğan kurdu AK Parti’yi ama bir dönem neredeyse Davutoğlu işgal edip ele geçirmek istedi vurgusu yapan Canpolat, sen madem AK Parti’nin genel başkanıydın neden istifa edip bir siyasi parti kurdun? Ben Ocak Partisi’nin kurucusuyum istifa edip başka siyasi partiye gitmem burada siyasetimi yaparım. Varsa karşımda bir rakibim çık boyunun ölçüsünü alayım derim ihanet etmem. Çünkü bu fikrin ideolojinin sahibi benim, parti programını yazan kişi benim.” dedi.

Artık CHP’nin içindeki şahinler yönetime, idareye, 6’lı masaya böyle şey olur mu diyorlar. Siz bunlarla mı Erdoğan’ın karşısına çıkıp seçim kazanacaksınız diyorlar diyen Canpolat, “Erdoğan seçimi kazandı yan gelip yatmasın AK Partili yöneticilerimiz. Seçimlerde Ocak Partisi olarak meydanlarda olacağız. Ocak Partisi’ni kimse engelleyemez. Osmanlı Ocakları’nı bu kültüre medeniyet hizmet etmek için kurduk. Mehmet Ali Çelebi ne diyorsa ben harfi harfine katılıyorum. Binlerce yine bizim de sorumuz var. Bunları cevaplasınlar ondan sonra Erdoğan gibi bir rakibin karşısına aday çıkarsınlar.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.