enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5433
EURO
34,9184
ALTIN
2.430,06
BIST
9.709,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
25°C
Ankara
25°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

Teşkilatımıza Müjdeli haber.

Teşkilatımıza Müjdeli haber.
07.10.2015 14:59
0
A+
A-

Osmanlı Ocakları Genel Merkezi açıkladı; Osmanlı Ocakları ismine benzer isimlerde ve taklit kurulan paralel ocakların tamamı kapatılıyor.12076930_902341416480338_1692591803_n

Konu ile alakalı bir yazılı açıklama yapan Osmanlı Ocakları genel merkezi Basın sözcüsü Ertuğrul Kaçel İçin de ”Osmanlı Ocakları” ibaresi bulunan tüm benzer dernek vakıf ve kuruluşların mahkeme kararı ile kapatılacağını duyurdu.

Kaçel sözlerine şöyle devam etti; Son günlerde HDP’ye yönelik sokak eylemlerinde Osmanlı Ocakları isminin anılmasıyla Osmanlı Ocaklarının bu eylemleri yaptığına dair çeşitli açıklamalar gündeme gelmişti.yaptığımız araştırmalar sonucu hiç bir teşkilat yöneticimizin bu eylemlere katılmadığını ve
7 benzer isimde Osmanlı Ocakları isminin geçtiği dernek tespit ettik.Bunlar Osmanlı Eğitim Ocakları, Osmanlı Kültür Ocakları, İstanbul Osmanlı Ocakları, Osmanlı Ocakları 1453, Osmanlı Medeniyet Ocakları, Osmanlı Nur Ocakları,Öz Osmanlı Ocakları gibi..
Ankara adliyesine konu ile alakalı suç duyurusunda bulunmamız üzerine içinde Osmanlı Ocakları ibaresi geçen tüm dernek vakıf ve siyasi parti gibi kuruluşların kapatılmasına yönelik mahkeme kararı alındı.yerel mahkemenin verdiği bu kararı yargıtayın onaylamasıyla Osmanlı Ocakları adına kurulan paralel isim ve yapıların tamamı kapatılacak üzerine maddi ve manevi dava açılacağını dile getirdi.OSMANLI OCAKLARINA BENZER İSİMLERDE Kİ YAPILARI PARALEL YAPI KURDU.

17 ve 25 Aralık Süresinde paralel yapının medyası zaman gazetesi ve Samanyolu Tv’ye yönelik basın açıklamaları yapan, hizmet binalarının önüne siyah çelenk bırakıp demokratik tepkisini dile getiren Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat ve Osmanlı Ocakları teşkilatları o gün den sonra paralel yapının medyası tarafından hedef haline konmak istenmiştir. karalama kampanyaları ile saldırılara maruz kalmıştır.
paralel yapının elamanları boş durmamış Erdoğan için Namusumuzdur diyen Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Hakkında karalama kampanyaları ile çeşitli iftira ve hakaretlerle saldırıların ardı arkası kesilmemiştir. daha sonradan tesbit ettiğimiz paralel yapıya hizmet eden art niyetli kişilerin Osmanlı Ocaklarına sızmaya, hatta görev alıp çalışmaya başlamışsa da Osmanlı Ocakları Genel Başkanımızın yakinen teşkilatına duyarlılığı sayesinde bu art niyetli kişileri tesbit edip Osmanlı Ocaklarından İhraç etmiştir.
Teşkilatımıza sızma girişiminde bulunan paralel yapının elamanları yer yer aramızda fesat ve fitne çıkarmak için çeşitli çalışmalar yapsalar da, başarılı olamamışlardır. sokak olaylarına katılmamız için dahi çeşitli tahrik veya tavsiyeleri de dikkate almadığımız ortadadır.
birliğimize, beraberliğimize kasteden paralel yapı şunu bilmelidir ki Osmanlı Ocakları uhud’ta okçudur, Bırakıp ta ne kaçar nede bu davasından vazgeçer…
teşkilatı  Daha öncesinden yapılmış planlarla Osmanlı Ocaklarını ele geçirmek isteyen paralel yapı, tıpkı Cumhurbaşkanımız gibi dik duran Bir Genel Başkan Kadir Canpolat’ı görevden indirmeye güçlerinin yetmediğini ve Osmanlı Ocaklarını ele geçiremeyen paralel yapı çözümü Osmanlı Ocaklarına benzer taklit oluşumlarda arıyordu.
Son Mahkeme kararı ile yine hayalleri suya düşen paralel yapının Osmanlı Ocakları ile alakalı son düşünceleri de tarafımızca merak konusudur.

GÖREVDEN AYRILAN ARKADAŞLARIMIZI KULLANDILAR

Daha önce Osmanlı Ocaklarında görev alıp yöneticilik yapan, bayrak yarışı anlayışıyla yerine başka atamalar yaptığımız kardeşlerimiz sinire, kıza gelmiş olacaklar ki paralel yapı sürekli takip ettiği Osmanlı Ocaklarından ayrılan dava kardeşlerimiz üzerinden yine böyle oluşum ve karalama kampanyaları sürdürdüğü teşkilatımız ve kamuoyu tarafından  bilinmektedir. Osmanlı Ocakları ismine benzer dernekler kurarak taklit ettirip daha sonra yanlış işlere bulaştırıp bir suç örgütü halinde kullanılmak istendiklerini iletiyor,halkımızı, üyelerimizi ve kamuoyunu bilgilendiririz..

NİYETLERİ OSMANLI MEDENİYETİNE HİZMET ETMEK DEĞİL!

Osmanlı Ocaklarını taklit etmek bizim için bir şeref abidesidir. yalnız bu isim adı altında yapılan her kötü eylem veya davranışlar Osmanlı Ocakları ismine mal edilmektedir.niyetleri gerçek manada Osmanlı Medeniyetine hizmet etmek olsa zaten şu an Dünya’ya mal olmuş Osmanlı Ocaklarında hizmetçi olurlardı. Irz-ı can yapmış hiç bir beklenti içerisine girmeden hizmet eden Osmanlı ocaklarının temel gayesi Osmanlı Medeniyetini ülkemizde ve dünyada ayağı kaldırmaktır.taklit ederek paralel ocaklar kurarak bu medeniyete asla hizmet edilmeyeceği gibi Osmanlı Ocakları isminin üzerinden pirim yapılmak istenerek bu emeğin üzerinden paralel yapıya hizmet edilmek istenmekte olsa da bizler asla buna müsaade etmeyeceğiz…

OSMANLI OCAKLARI AZİZ BİR SU’DUR! ARI İÇER BAL YAPAR YILAN İÇER ZEHİR YAPAR!

‘Ya olduğun gibi görün, Yada  göründüğün gibi ol” diyor diyor mevlana bizler Osmanlı Ocaklarını İlim, irfan yuvası yapma  peşinde koşan erenler aşığıyız.
Bizler gönüller yapmak için Osmanlı Ocaklarını kurduk. Halkının yanında olmak için, beddua edenlere karşı ıslah dilenmek için Osmanlı Ocaklar kurduk bu dava öyle bir dava ki arı olursan bal yaparsın, ihanetle yılan olursan zehir yaparsın..